Stavbno pohištvo iz aluminija in lesa

Izdelujemo vrhunska ALU – LES okna in vrata iz profilov z visokimi mehanskimi zmogljivostmi.

Savi je izbral sistem Archimede za ponudbo stavbnega pohištva iz aluminija – lesa. Podjetje Aerchimede je bilo med prvimi, ki je uvedlo tehnologijo združevanja materialov, kot sta aluminij in les, s serijo patentiranih sistemov, ki zagotavljajo odličnost v kakovosti in v učinkovitosti.

Izredno tehnično – funkcionalne karakteristike Sistema Archimede, ki je priznan in cenjen na mednarodni ravni, predstavljajo najvišjo stopnjo inovacije za stanovanja prihodnosti.

Sistem Archimede 302 – s prkinjenim toplotnim mostom

Stavbno pohištvo Archimede ponuja učinkovito toplotno in zvočno izolacijo, številne možnosti prilagajanja različnim vrstam bivalnih okolij, dolgoletnojamstvo za trajnost, veliko izbiro izdelkov.

 

Vsako stavbno pohištvo Archimede je prilagodljivo v materialih, končni obdelavi in barvah, ter je izdelano po meri in načrtu, ki ga zahteva kupec.

Aluminij se prašno ali anodno barva v vseh barvah po barvni lestvici RAL. Poleg tega so na voljo posebne barve s kovinskim učinkom ter imitacija lesa, ki so primerne za bivanjska okolja, kjer to pogojujejo gradbene in krajinske zahteve.

Sistem Archimede se uporablja pri vsem drsnem stavbnem pohištvu, običajnem in vrstnem, zakritem, odmičnem in dvižnem za velike zasteklitve, ob tem pa ohranja vse svoje funkcionalne in estetske lastnosti z možnostjo prilagajanja posameznim zahtevam.

Stavbno pohištvo Archimede je prestalo vse tehnične zahteve zunanjih vplivov.

 

Izdelki iz aluminija – lesa

  • Naš program izdelkov iz aluminija – lesa zajema ALU-LES vrata in ALU-LES okna, ALU-LES vhodna vrata, ALU-LES balkonska vrata, ALU-LES drsne sisteme, ALU-LES polkna, ALU-LES panoramske stene, ALU-LES verande, ALU-LES okna z odpiranjem na razne načine, ALU-LES vgradne podometne ali zunaje rolete…
  • Aluminij se prašno ali anodno barva v vseh barvah po barvni lestvici RAL